Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O bătrână a fost tâlhărită în propria locuință

Publicat: joi, 8 Februarie 2024 , ora 18.55
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Un bărbat de 45 de ani a fost arestat de polițiști, după ce a tâlhărit o femeie de 73 de ani din orașul Zărnești.

În 30 ianuarie, în jurul orei 20.10, femeia a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat i-a intrat în casă și a amenințat-o cu un cuțit.

Acesta i-a cerut să-i dea toți banii din casă.

Cu mai multe detalii purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef principal Daniel Zontea:

"Sub starea de teamă exercitată de bărbat, persoana vătămată a luat portofelul și i-a înmânat toți banii pe care îi deținea, respectiv suma de 300 lei, după care acesta a părăsit locuința, plecând într-o direcție necunoscută. Pe baza celor semnalate, polițiștii zărneșteni au întreprins din dată activități de identificare a persoanei, iar după mai multe investigații operative și vizionare a înregistrărilor video surprinse de camerele de supraveghere, au reușit identificarea și prinderea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 45 de ani".

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat și l-au introdus în arestul IPJ Brașov. Acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a decis să fie cercetat în următoarele 30 de zile în stare de arrest.

Sorin Țîrcă