ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Demisii din funcții de conducere în PNL Brașov

Publicat: luni, 12 Februarie 2024 , ora 16.40
Foto: arhivă / Facebook / Sebastian Rusu
Foto: arhivă / Facebook / Sebastian Rusu

Doi prim-vicepreședinți ai organizației municipale a PNL Brașov au anunțat că renunță la funcțiile deținute în partid. 

Roxana Cojocea și Octavian Ciovică, doi dintre membrii cu vechime din partid, nu se mai regăsesc în modul în care actuala conducere a organizației municipale vede politica și au decis să facă un pas în spate. 

„Am luat decizia de a face un pas în spate pentru că nivelul la care s-a ajuns acum în partid, prin modul de a lucra, jocuri de culise și prin felul în care sunt evaluați oamenii și sunt tratați, nu este compatibil cu felul meu de a fi. Am crezut că se poate schimba ceva și că putem fi o echipă tânără, cu suflet, nu una doar cu interese ascunse. Sunt obișnuită cu ritmul specific campaniilor, după o activitate de 27 de ani, însă prefer să nu fac parte din ceea ce urmează a se întâmpla la nivel decizional. Rămân în continuare simplu membru”, a declarat Roxana Cojocea.


De cealaltă parte, președintele organizației municipale, viceprimarul Sebastian Rusu (foto), spune că demisia este un act unilateral. 

„Asta a fost voința dânșilor și noi cu siguranță ținem cont de ea. O decizie care le aparține. Așa cum am mai spus-o, urmează un an foarte greu, un an în care va trebui să ne dedicăm foarte, foarte mult timp, pentru că știți bine câte rânduri de alegeri avem și probabil că în urma discuțiilor avute la începutul anului vizavi de mobilizare și toate acțiunile pe care trebuie să le avem, unii au ales să să meargă în alte direcții sau să facă un pas în spate. Deci decizia este a dânșilor”, a spus Rusu.

Octavian Ciovică se plânge de modul greoi în care a colaborat cu actuala conducere a filialei municipale – viceprimarul Sebastian Rusu și secretarul general Sebastian Bădulescu, fost membru al Partidului Poporului Dan Diaconescu. Atât Roxana Cojocea, cât și Octavian Ciovică au fost consilieri locali.
Sorin ȚÎRCĂ