ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început o nouă ediție a „Fondului pentru Comunități Carpathia”

Publicat: marți, 13 Februarie 2024 , ora 14.42
FOTO: Fundația Comunitară Țara Făgărașului
FOTO: Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Fundația Comunitară Țara Făgărașului anunță lansarea celei de-a doua ediții a „Fondului pentru Comunități Carpathia”, pentru ONG-uri, școli și grupuri de inițiativă.

Programul, implementat la nivel de fundație, sprijină prin granturi nerambursabile și burse, proiectele care au în centrul lor natura și vizează educația pentru mediu și biodiversitatea din Țara Făgărașului. Detalii ne oferă, Adelina Iancu, manager fond:

Organizațiile neguvernamentale, instituțiile școlare și grupurile de inițiativă din Țara Făgărașului, care derulează proiecte în domenii legate de conservare a biodiversității și ecologiei, pot beneficia de o finanțare nerambursabilă prin <Fondul pentru Comunități Carpathia>. Scrisorile de intenție pot fi trimise până pe 27 februarie. Pentru obținerea finanțării, proiectele trebuie să contribuie la creșterea gradului de implicare comunitară în problemele legate de protecția mediului. Valoarea totală a fondului pentru secțiunea de granturi este de 120.530 lei, iar bugetul minim pentru fiecare proiect este de 12.000 lei”.

Ruxandra STOICA