ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tinerii Brașoveni sunt invitați la evenimentul ”Alege Conștient”

Publicat: miercuri, 14 Februarie 2024 , ora 12.58
Pe data de 24 februarie, la Sala Patria, tinerii din Brașov sunt așteptați să participe la evenimentul ”Alege Conștient”.

Tinerii vor fi față în față cu reprezentanți ai partidelor din România, dar și cu jurnaliștii Ines Turturică și Dragoș Pătraru, pentru a primi informații despre cum să voteze corect în acest an electoral, dar și despre discernământul în fața ”fake news”.

Apoi, între 15 și 17 martie, 20 de echipe de tineri se vor întrece într-o competiție de dezbateri academice, iar cei mai buni vor primi premii substanțiale.

„O serie de conferințe la care participă reprezentanții a patru partide din România, primele patru din stat și reprezentanți ai minorităților. Pe lângă aceste conferințe cu reprezentanții partidelor, avem și două conferințe, unul de fake news și «Seara nației», cu Dragoș Pătraru. Reprezentanții partidelor se vor concentra strict pe doctrină, ideologie, ca să explice tinerilor despre ce e vorba efectiv în politică”, a precizat Sorina Iordache, președintele Asociației Kastel.

Premiile puse la bătaie în cadrul debate-urilor sunt în valoare de 9.000 de lei.
Ruxandra Stoica