ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Invitații la teatru și intrare gratuită la Valea Zimbrilor, de la RATBV

Publicat: joi, 15 Februarie 2024 , ora 12.24
Sursa foto: RATBV
Sursa foto: RATBV
O nouă rundă de invitații gratuite la teatru, pentru cei care își fac abonamente pe liniile de transport în comun.

Reprezentanții RAT Brașov au anunțat că mâine, 16 februarie, primele două persoane care achiziționează un abonament lunar metropolitan, al cărui tarif este de 150 de lei și care oferă călătorii nelimitate pe toate traseele operate de RATBV, vor primi câte un pachet ce conține două invitații la teatru.

Invitațiile sunt pentru spectacolele ”Căsătoria” din 17 februarie și ”Liniște în culise!” ce va avea loc pe data de 25 februarie.

„Este o continuare a demersurilor noastre pentru fidelizarea clienților. De-a lungul timpului, după cum se știe, noi am acordat în mai multe rânduri invitații gratuite la diverse evenimente, bilete de intrare la diverse instituții. Întotdeauna am avut feedback-uri foarte bune din partea clienților noștri și sperăm că și prin aceste acțiuni să îi convingem pe unii să folosească tot mai mult sistemul de transport public al RATBV”, a spus purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

Invitațiile pot fi ridicate de la casieria din terminalul ”Triaj”, al cărui program vineri este între orele 06.00 și 21.30.

Și pentru că se aproprie vacanța, RATBV propune și o zi în aer liber: o vizită la Rezervația naturală ”Valea Zimbrilor” Vama Buzăului! Așa că tot mâine, regia acordă primelor șase persoane care încărcă abonamente gratuite pentru elevi și câte un pachet cu câte două vouchere pentru intrare gratuită la rezervația de zimbri.
Ruxandra Stoica