Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Investiție pentru potabilizarea apei din județul Brașov

Publicat: luni, 19 Februarie 2024 , ora 12.19
FOTO: arhivă / Radio România Brașov FM
FOTO: arhivă / Radio România Brașov FM
Peste 1 milion de lei vor fi investiți pentru potabilizarea apei din județul Brașov în acest an. Este vorba despre clor lichid și pastile de hipoclorit de calciu, care vor fi furnizate de doua firme ce au câștigat procedura de licitație publică. 

De asemenea, una dintre companii se va ocupa și de repararea și întreținerea recipientelor de la Uzina de Apă. 

„Compania APA Brașov a realizat o achiziție publică în valoare de peste 1.000.000 lei, fără TVA, pentru a cumpăra o cantitate mare de clor lichid și de hipoclori de calciu. Cele două produse sunt utilizate pentru potabilizarea apei furnizate către consumatori în cele 17 localități din aria de operare. De asemenea, acestea vor fi utilizate în diverse amplasamente existente pe fluxul de transport, în magazinarea și distribuția apei potabile, cât și la cele două uzine de tratare a apei din aria de operare a Companiei APA Brașov”, a declarat Alina Bălatescu, purtător de cuvânt Compania Apa Brașov.

Ruxandra STOICA