ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Complexul Sportiv Carpați va fi gata în luna mai

Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024 , ora 16.08
Foto: Primăria Brașov
Foto: Primăria Brașov

Din luna mai, Brașovul își completează infrastructura sportivă cu Complexul Sportiv Carpați. Lucrările la cea mai modernă bază sportivă, care se află pe strada Zizinului, se apropie de final, fiind realizate în proporție de 85%.

Asta ne-a spus directorul firmei constructoare, Nicolae Roșu:

Șantierul a fost deschis în 2022 și acum suntem la stadiul de montaj gazon artificial, montaj nocturnă, montaj în sală parchet și amenajările exterioare care înseamnă parcare, spațiu verde, împrejmuiri”.

De acest complex vor beneficia atât elevii, cât și sportivii profesioniști, a precizat primarul municipiului Brașov, Allen Coliban:

Este o infrastructură de care au nevoie copiii și tinerii brașoveni, infrastructură sportivă completă, care este compusă dintr-un stadion cu suprafața artificială, piste de alergare de tartan omologabilă și o sală de sport în care se pot desfășura inclusiv competiții de ligă națională la sporturile de echipă. Este o infrastructură de care vor beneficia în primul rând elevii Liceului cu Program Sportiv, dar această infrastructură va putea găzdui și activități ale altor cluburi brașovene. În contextul în care avem aproape 1000 de copii care activează la diversele secții ale Clubului Sportiv Corona, avem o nevoie foarte mare de infrastructură sportivă în oraș, iar Baza Sportivă Carpați va completa oferta actuală”.

Investiția trebuie finalizată în 30 aprilie, iar valoarea acesteia este de peste 34 de milioane de lei, cu tot cu TVA. Fondurile au fost asigurate de la bugetul local.

Adina CHIRVASĂ