ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târg de Dragobete, la Brașov

Publicat: vineri, 23 Februarie 2024 , ora 10.27
FOTO: Facebook Serviciul Public Administrare Piete Brasov
FOTO: Facebook Serviciul Public Administrare Piete Brasov
De astăzi și până duminică, pe aleea parcului Nicolae Titulescu din centrul orașului, are loc târgul „Dragobetele...iubire de tradiție romanească". 

La târg puteți găsi o varietate de obiecte de artă manuală și meșteșugărească ce aduc în prim plan simboluri ale iubirii. 

Și tot pe aleea parcului central, din 7 până pe 9 martie va avea loc si „Targul de flori” unde artizani si producători vor pune la vânzare flori, plante, aranjamente florale obiecte tradiționale sau bijuterii unice. 

„În prag de primăvară și cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă invităm la târguri de flori pe aleea Parcului Nicolae Titulescu, în perioada 7-9 martie. Comercianții participanți vor oferi vizitatorilor un tur târg cu flori, aranjamente florale, cadouri, bijuterii, dar și produse hand made, produse alimentare și agroalimentare. Perioada de înscriere pentru comercianți, producători, meșteșugari și artizani este 25 februarie. Mai multe detalii și informații găsiți pe pagina noastră de facebook serviciu public administrare piețe și pe site-ul piețe-publice.ro”, a declarat Andreea Tocitu, referent specialitate Serviciul Piețe Brașov.

Ruxandra STOICA