Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cetățuia Brașovului ar putea fi deschisă în luna mai

Publicat: luni, 26 Februarie 2024 , ora 14.12
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Cetățuia de pe Dealul Straja va fi deschisă spre vizitare, în luna mai a acestui an. Cel puțin așa își doresc autoritățile locale, care au anunțat că în săptămânile următoare vor începe lucrările de punere în siguranță a monumentului istoric.

Toate aceste precizări vin în contextul în care în presa locală a apărut un articol portivit căruia o grindă din interiorul edificiului s-ar fi prăbușit, iar cetățuia ar fi în pericol să se dărâme.

Într-un comunicat, reprezentanții Primăriei dau însă asiguări că nu există nici o modificare la structura de rezistență a Cetățuii față de anul trecut, atunci când monumentul istoric a fost deschis publicului.

De asemenea, nu există nici o modificare la structura de rezistență a acoperișului și nu a căzut nici o grindă, se arată într-un comunicat al Primăriei.
Radio România Brașov