ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bani de la Primăria Brașov pentru proiecte în 5 domenii

Publicat: marți, 27 Februarie 2024 , ora 10.39
FOTO: Primăria Brașov
FOTO: Primăria Brașov
Primăria Brașov alocă 3 milioane de lei finanțări nerambursabile pentru proiectele din domeniile Copii și Tineri, Mediu, Social, Educație și Comunitate. 

Astăzi a fost deschis apelul de proiecte pentru finanțarea pe Ghidul Unic pe cele 5 domenii de intervenție. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 27 martie. 

Primăria dorește ca brașovenii să beneficieze de cât mai multe proiecte de calitate și care să aibă un impact pozitiv asupra întregii comunități. De aceea, din 2024, se acordă finanțări pentru mai multe domenii dedicate și a fost îmbunătățit modul în care organizațiile care doresc să deruleze astfel de proiecte pot accesa aceste fonduri. 

La fel de important este faptul că a fost alocat cel mai mare buget, de până acum, pentru finanțarea acestor proiecte și anume 3 milioane de lei. În plus, valoarea maximă alocată fiecărui proiect s-a dublat față de anul trecut și a ajuns la 200.000 de lei. 

Ghidul unic de finanțare 2024 poate fi găsit pe pagina finantare.primariabrasovenilor.ro
Nucu JALEA