Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Școala Altfel, la Dino Parc Râșnov

Publicat: marți, 27 Februarie 2024 , ora 12.21
Până pe 26 aprilie, Dino Parc Râșnov oferă elevilor și profesorilor din instituțiile de învățământ școlar și preșcolar din România pachete speciale cu activități gratuite în cadrul programelor Școala Altfel și Săptămâna Verde. 

„Pentru programele școala altfel și săptămâna verde, Dino Parc Râșnov propune un pachet special pentru fiecare grup școlar. La fiecare 10 copii se oferă intrarea gratuită unui cadru didactic însoțitor, iar în prețul biletului sunt incluse gratuit trei activități la alegere traseul de aventură, acces la Cinema, o plimbare cu dino trenulețul, acces la labirintul cu lasere sau la atelierul de pictură, un tur ghidat tematic, fie cel dedicat dinozaurilor, fie cel dedicat arborilor, o activitate de tipul dino hunt sau olimpiada dinozaurilor”, a declarat reprezentantul Dino Parc Râșnov, Bogdana Balmuș.

În anul școlar precedent, peste 50.000 de elevi și cadre didactice au trecut pragul parcului în perioada celor două programe naționale, potrivit administratorilor Dino Parc Râșnov.
Camelia VLAD