Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cursuri de formare profesională gratuite pentru șomerii brașoveni

Publicat: luni, 4 Martie 2024 , ora 15.22
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
În această lună, șomerii brașoveni înregistrați la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov se pot înscrie gratuit la cursuri de formare profesională pentru mai multe meserii căutate pe piața muncii la ora actuală. Printre acestea, bucătar, mecanic auto și expert achiziții publice.

„Se pot înscrie gratuit la cursul de formare profesională, pentru următoarele meserii: ajutor bucătar, bucătar, contabil, expert achiziții publice, îngrijitor bătrâni la domiciliu, maseur, mecanic auto, montator instalații solare și operator CNC. Informații suplimentare despre aceste programe de formare profesională se pot obține la sediul instituției din Brașov, Strada Lungă, nr. 1A, camera 8 sau la telefon 0268.416.879, interior 124”, a precizat directorul Agenției, Liliana Dragomir.

Perioada preconizată pentru începerea acestor cursuri este cuprinsă între 20 și 29 martie, iar durata acestora variază între 2 și 6 luni, conform specificului meseriei.
Camelia Vlad