Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Abia ce a fost inaugurat, că deja are nevoie de reparații

Publicat: luni, 4 Martie 2024 , ora 16.57
FOTO: Primăria Brașov
FOTO: Primăria Brașov
Abia ce a fost inaugurat, că deja are nevoie de reparații. Vorbim despre Parcul din zona „La Iepure”, din Răcădău, care deja a intrat în mici reparații, după ce unii dintre brașoveni nu au respectat reguli elementare de bun simț. 

„Odată cu deschiderea parcului de «La Iepure» au apărut și câteva probleme inerente, să le spunem. Pe de o parte, nu toată lumea a înțeles că vorbim de un parc și de alei pietonale și au intrat mașini care au mutat câteva dale de la locul lor și a apărut o problemă la una dintre rampele pentru biciclete. Am sesizat deja constructorul care, pe cheltuiala sa, va remedia toate defecțiunile constatate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea. 

Deocamdată, persoanele care au intrat cu mașinile nu au fost identificate, pentru a putea fi amendate. Pe de altă parte, lucrările au o perioadă de garanție de 3 ani, termen în interiorul căruia constructorul s-a obligat să realizeze reparațiile necesare. Reamintim că parcul de „La Ipeure” a fost deschis oficial sâmbătă, după ce zona a fost reamenajată total, cu o investiție de peste 7 milioane lei, fără TVA, din fonduri nerambursabile.
Adina CHIRVASĂ