Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

GastroPan 2024, între 14 și 17 martie, la Brașov

Publicat: marți, 5 Martie 2024 , ora 12.38
FOTO: gastropan.ro / GastroPan 2023
FOTO: gastropan.ro / GastroPan 2023

Peste 100 de furnizori din țară și din străinătate, în 3 săli expoziționale, zeci de antreprenori și specialiști din domeniile țintă și 104 concurenți din toată țara se vor întrece la evenimentul GastroPan 2024.

Cu toții vor fi prezenți la concursul ce va avea loc în perioada 14-17 martie, la Brașov, un eveniment ce aduce în prim-plan ultimele tehnologii și inovații pentru profesioniștii din industria panificației, a cofetăriei și HoReCa.

Concursurile GastroPan sunt cele mai râvnite. Claudia Popa, inginer industria alimentară, ne oferă detalii:

Vor fi în trei secțiuni: panificație, patiserie, cofetărie și gastronomie. La categoria panificație-patiserie se vor realiza concursuri precum Pâinea Anului. Vor fi produse de patiserie, dar și o categorie dedicată studenților și elevilor. Fiecare concurs va avea aceeași temă, mai exact totul trebuie realizat din produse cu etichetă curată. La secțiunea cofetărie va avea loc concursul Tortul Anului, la care tematica o va reprezenta folosirea de materii prime tradiționale românești, dar și categoria fiestă artistică. Aceasta din urmă va avea tematica tradiții românești.

Expozanții vor avea standuri dedicate și vor participa din țări precum România, Germania, Franța, Spania, Ungaria, Slovenia, Turcia și Polonia.

Ruxandra STOICA