Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Controale la unități de turism de pe raza județului

Publicat: marți, 5 Martie 2024 , ora 14.55
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
În timpul unor activități de prevenire, săptămâna trecută, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov au organizat controale și la unități de turism de pe raza județului.

Cu această ocazie au fost depistate mai multe nereguli, pentru care au fost aplicate avertismente și amenzi de aproape 300.000 de lei.

“Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov au efectuat controale la 14 unități de turism, în urma cărora au fost aplicate 56 de avertismente și 26 de amenzi în cuantum de 289.500 lei. Principalele nereguli constatate au fost lipsa autorizației de securitate la incendiu, exploatarea instalațiilor cu defecte sau cu improvizații, lipsa verificării instalației de iluminat pentru evacuare și menținerea acesteia în stare de funcționare, lipsa verificării instalațiilor de protecție și a hidranților”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.
Camelia Vlad