ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Acces interzis mașinilor, în parcul de „La Iepure”

Publicat: miercuri, 6 Martie 2024 , ora 11.19
Foto: Primăria Brașov
Foto: Primăria Brașov

La poarta de acces va fi montat un sistem care să facă imposibil accesul mașinilor pe alei, așa cum s-a întâmplat în weekend, atunci când a fost inaugurat parcul, iar piatra cubică a ieșit în mai multe locuri.

Deficiențele apărute au fost remediate, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea:

Piatra cubică a fost reașezată și va mai fi pus un strat de nisip care să stabilizeze și mai mult aleile pietonale. Rampa de sărituri a fost reparată de către firma care a construit-o. În plus față de proiectul inițial, pe toată pista de rulare a mai fost adăugat un strat de tego antiderapant. E un material recomandat pentru skatepark-uri Totodată, au fost înlocuite riglele și șuruburile băncilor supuse actelor de vandalism. Gardul am fost nevoiți să îl reparăm pentru a 3-a oară, pentru că nu toată lumea înțelege că este necesar să utilizeze zona de acces în parc și forțează gardul perimetral”.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 3 ani, astfel că orice deficiențe vor fi remediate pe cheltuiala constructorului. Reamintim că parcul de „La Iepure” a fost deschis, oficial, sâmbătă, după ce zona a fost reamenajată total, cu o investiție de peste 7 milioane lei, fără TVA, din fonduri nerambursabile.

Adina CHIRVASĂ