ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

S-a deschis „Târgul de flori”

Publicat: joi, 7 Martie 2024 , ora 12.58
FOTO: Radio România Brașov
FOTO: Radio România Brașov
De astăzi s-a deschis „Târgul de flori” de pe aleea parcului Nicoale Titulescu. La standuri vă așteaptă bijuterii lucrate manual, produse cosmetice realizate de producători din Brașov, vinuri și pălincă și bineînțeles flori și diverse aranjamente florale. 

La unul dintre standuri găsiți flori de primăvară lucrate doar din ceramică. 

„Avem florile de primăvară, cele mărunțele. Avem ghiocei, brândușe, narcise, lalele. Prețurile pornesc de la 5 lei, până la 40 de lei freziile. Mai avem și frunze adăugate, ca să fie mai bogat aranjamentul și animăluțe, ciupercuțe. Avem și pentru agățat îngeraș, clopoței, căsuțe”, a declarat Liliana Postovar.

La un alt stand am găsit bijiterii lucrate manual cu pietre semiprețioase. 

„Pietre semi prețioase pe montură de argint. Modele unice, plus aranjamente florale, coliere și brățări. Un colier 150 de lei ,o brățară pornind de la 35 până la 150 de lei, deci cât de cât accesibile ținând cont că sunt pe montură de argint și sunt din pietre semiprețioase”, a spus Claudia, artizan.

Târgul este deschis în fiecare zi, până pe 9 martie, între orele între orele 9 și 19.
Ruxandra STOICA