ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenzi de zeci de mii de lei, aplicate în cadrul unei acțiuni a polițiștilor rutieri brașoveni

Publicat: duminică, 10 Martie 2024 , ora 16.31
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Brașov-Serviciul Rutier au desfășurat o acțiune cu efective mărite, în mai multe localități din județul Brașov, care a avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, dar și prevenirea și depistarea celorlalte abateri de la normele rutiere.

În cadrul activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale în valoare totală aproximativă de 26.000 lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 17 permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare. În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au depistat și cercetează, la acest moment, 8 infracțiuni rutiere, după ce au identificat 3 conducători auto care conduceau autoturisme fără a deține acest drept și 5 persoane care conduceau sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Polițiștii au testat din punct de vedere al consumului de alcool un conducător auto care se deplasa pe strada Principală din localitatea Podu Olt, județul Brașov, pentru care rezultatul a indicat o valoare a alcoolemiei de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: IPJ Brașov
Nucu Jalea