Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O nouă ediție Brașov Heroes, cursa cu obstacole

Publicat: luni, 11 Martie 2024 , ora 12.44
FOTO: Fundația Comunitară Brașov
FOTO: Fundația Comunitară Brașov
Fundația Comunitară pregătește o nouă ediție Brașov Heroes, cursa cu ostacole. Este vorba despre o campanie de strângere de fonduri și un eveniment sportiv - filantropic, care va avea loc în 8 septembrie, ca de obicei în zona Noua. 

Proiectele căutate de echipa organizatoare sunt orientate spre nevoile din comunitatea brașoveană din domeniile: social, educație, artă și cultură, comunități active, integrarea refugiaților. 

„Brașov Heroes este un program emblematic al Fundației Comunitare Brașov, care constă într-o campanie de trei luni de strângere de fonduri și culminează cu evenimentul sportiv o filantropic de pe 8 septembrie la Lacul Noua. Organizațiile și grupurile de inițiativă din Brașov au timp să-și înscrie proiectele până pe 29 martie, pentru șansa de a deveni o cauză Brașov Heroes în 2024”, a declarat directorul executiv al Fundației Comunitare Brașov, Iulia Teodorea Florea.

În cele 10 ediții Brașov Heroes organizate până acum, Fundația a strâns fonduri și a acordat finanțări în valoare de peste 1,6 milioande de lei, pentru 112 proiecte locale din ariile: social, sănătate, educație, cultură, protecția animalelor și a mediului.
Camelia VLAD