Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Massif 2024: Peste 50 de artiști, 5 scene, 4 zile de festival

Publicat: miercuri, 13 Martie 2024 , ora 14.55
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Peste 50 de artiști români și internaționali, 5 scene, dintre care două în Masivul Postăvarul, 4 zile de festival, începând de joi. Acestea sunt pe scurt coordonatele ediției a II-a a Festivalului Massif, din Poiana Brașov, unul gândit în special pentru tânăra generație.

O dovedește inclusiv programul, după cum a detaliat co-fondatorul evenimentului Bogdan Rădulescu:

„La nivel artistic, am făcut o curatoriere interesantă. Avem mari reprezentanți ai genurilor melodic techno, drum&bass, avem câștigătorii Producer Of The Year la BRIT Awards - Chase & Status - care vin la scena Gold; avem cel mai mare fenomen din social media, Mahmut Orhan, care are turnee și este cel mai cerut artist al momentului, și mai avem o varietate, să zic, de artiști, atât internaționali, cât și locali, care complementează experiența muzicală a festivalului”.

În acest an, organizatorii se așteaptă la aproximativ 50.000 de participanți din toată țara.

„Sunt convins că și la a doua ediție festivalul va fi o mare bucurie pentru Brașov, pentru România și pentru toți cei care vin să se bucure, chiar și din străinătate, pentru că în acest an festivalul are mai multe zile, sunt 4 zile de festival, sunt mai multe ore de distracție, sunt mai mulți artiști și pare că și vremea în acest an este mai potrivită pentru un festival de iarnă, având deja ninsoare și zăpadă aici, în Poiana Brașov”, a spus co-fondatorul evenimentului, Edy Chereji.

Dat fiind numărul mare de participanți așteptați, pentru a nu fi blocat drumul spre Poiană, RAT Brașov este pregătit cu un program de transport adaptat.

“Avem suplimentări atât pe liniile clasice ale operatorului de transport: 20, 60, 100, care vor circula până la 03.00, cât și pe linii speciale de legătură între parcarea din Poiana Brașov - Parcarea mare către cartierele orașului. Aceste linii vor fi până la ora 1:30. Avem o linie specială 130M și pentru Râșnov, care va circula, de asemenea, până la ora 3:00 și linii care fac legătura între cartiere și centrul Brașovului până la ora 01.00”, a precizat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Programul complet al festivalului poate fi accesat pe bemassif.com. Festivalul Massif, ediția a II-a, se va încheia duminică, 17 martie.

Adina Chirvasă