ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Real Madrid a părăsit Champions League

Publicat: miercuri, 6 Martie 2019 , ora 5.45

Ajax Amsterdam a produs surpriza optimilor de finală ale Champions League. Olandezii au câștigat aseară pe Santiago Bernabeu în fața deținătoarei trofeului cu scorul de 4-1, după reușitele semnate de Ziyech, Neres, Dusan Tadici și Lasse Schone. Pentru madrileni a punctat Asensio. În tur Real Madrid a câștigat în Olanda cu scorul de 2-1.

După ce timp de trei sezoane a dominat cu autoritate Liga Campionilor, Real Madrid părăsește cea mai importantă competiție europeană încă din faza optimilor de finală. Ramos și compania au ratat toate obiectivele în acest sezon și se anunță o vară fierbinte la Madrid.

În celălalt meci al serii, Tottenham Hotspur s-a impus în Germania în fața Borussiei Dortmund cu scorul de 1-0, prin reușita semnată de Harry Kane. Britanicii și-au asigurat prezența în sferturi după ce și în tur au câștigat 3-0.

În această seară vor avea loc meciurile FC Porto - AS Roma în tur 1-2 și PSG - Manchester United în tur 2-0.

Răzvan Țirea