Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipele de fotbal din Liga a 4-a încep pregătirea de iarnă

Publicat: miercuri, 15 Ianuarie 2020 , ora 12.33

Echipele de fotbal din Liga a 4-a, aflate în luptă pentru primele locuri, își încep în această perioadă pregătirea de iarnă.

Primii care au revenit la antrenamente sunt cei de la Colțea 1920 Brașov, pe baza proprie de la Tărlungeni. Elevii lui Liviu Nicoale se vor pregăti la baza proprie până la sfârșitul lunii, după care este programat un cantonament  la Balcic, în Bulgaria între 29 ianuarie și  5 februarie.

Sâmbătă, 18 ianuarie, Colțea joacă primul amical la Miercurea Ciuc  de la ora 12.00, cu echipa locală de Liga a 2-a.

Astăzi încep antrenamentele și cei de la Corona Brașov, elevii lui Călin Moldovan făcând primul antrenament al anului pe Stadionul Carpați. La finalul anului trecut, oficialii clubului au prelungit contractele lui Buga, Marian Constantinescu și Forika. Tot atunci, Corona a realizat și primul transfer, cel al atacantului Alin Damian.

Cu un nou antrenor în persoana lui Mihai Stere, Olimpic Zărnești a început și ea pregătirea dar obiectivul pentru acest sezon se rezumă doar la un parcurs cât mai bun în faza locală a Cupei României. 

Adrian Susanu