Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cody Carlson, al treilea sezon alături de „lupi”

Publicat: miercuri, 1 Iulie 2020 , ora 11.01
Sursa foto wolves.ro
Sursa foto wolves.ro

Hocheistul canadian Cody Carlson în vârstă de 29 de ani a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului CSM Corona Brașov și a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon.


Carlson a ajuns la Brașov înaintea sezonului 2018/2019 – în primul sezon devenind campion național, marcând și în finala cu CSM Galați.


Fundașul va îmbrăca tricoul „galben-albastru” pentru cel de-al treilea sezon consecutiv, cu o scurtă întrerupere sezonul trecut, când a evoluat pentru câteva luni la echipa maghiară UTE.


Pentru „lupi”, Carlson a evoluat în ultimele două sezoane într-un număr de 80 de meciuri în Erste Liga și a realizat un număr de 52 de puncte din 8 goluri și 44 de pase decisive. De asemenea, în campionatul național al României a evoluat într-un număr de 38 de meciuri, realizând un număr de 43 de puncte – 16 goluri și 27 de pase decisive.

Adrian Susanu