Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Carlo Finucci se alătură „lupilor”

Publicat: luni, 6 Iulie 2020 , ora 10.52
Sursa foto wolves.ro
Sursa foto wolves.ro

Echipa de hochei Corona Brașov a anunțat transferul atacantului canadian, cu cetățenie italiană Carlo Finucci. Atacantul de 33 de ani a evoluat în ultimii patru ani la Fife Flyers, în Elite Hockey Ice League liga de hochei din Marea Britanie, sezonul trecut reușind 38 puncte din 20 de goluri și 18 pase decisive în 48 de partide.

Cel mai bun sezon al său la Fife Flyers a fost 2017-2018, când a încheiat cu 62 puncte în 55 de partide jucate. Jucătorul de 1 m 75 și 86 de kilograme a evoluat în America de Nord, în ligile de tineret canadiene Midget, PIJHL și BCHL, în liga universitară americană NCAA la echipa universității „Alaska-Fairbanks” dar și în liga profesionistă ECHL. Carlo a ajuns în hocheiul european în 2014, semnând cu echipa daneză – de primă ligă – Rungsted.

Adrian Susanu