Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sporting Ghimbav ar putea avea echipă de seniori în DIVIZIA A

Publicat: sâmbătă, 7 Noiembrie 2020 , ora 16.37

Sporting Ghimbav dorește înființarea unei echipe de seniori la băieți pentru sezonul 2021/2022 în DIVIZIA A!


Oficialii clubului fac demersuri, în acest sens, pentru ca acest obiectiv să se îndeplinească! Clubul s-a remarcat cu rezultate notabile pe plan național și internațional prin echipele de copii și juniori și consideră acest pas drept unul firesc, în ideea în care micii handbaliști crescuți în propria „curte” încep să bată la „porțile” senioratului.


,,A venit momentul să trecem la o nouă etapă în proiectul nostru și să construim o echipă de seniori la baieți, unde piramida la nivel de juniori este deja formată. Echipa se va forma cu Juniorii 1 care termină junioratul și vom mai aduce câțiva tineri cu experiență la acest nivel, dar vrem ca, în cel mai scurt timp, echipa să fie formată doar din jucători formați de noi ! Dorim un parteneriat public-privat cu autoritățile locale conform legilor în vigoare pentru a putea avea un buget sigur și necesar implementării acestui proiect! Avem susținere și din partea unor firmele locale care sunt alături de noi în ceea ce ne propunem!", a declarat Irimie Viorel președintele clubului! 

Radio România Brașov FM