Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Handbalistele Coronei au pierdut meciurile amicale cu Universitatea Cluj. Echipa este pe drumul cel bun, consideră antrenoarea echipei

Publicat: joi, 21 Ianuarie 2021 , ora 14.40

Handbalistele Coronei au pierdut cele două meciuri amicale disputate miercuri și joi, în compania Universității Cluj.

Deși partidele s-au încheiat cu 25-24, respectiv 34-30, echipa este pe drumul cel bun, consideră antrenoarea Simona Gogîrlă:

„Au fost două partide foarte bune pentru noi și mă bucur că am putut face această deplasare pentru că este important să ne testăm în compania unor echipe din primul eșalon. M-am bucurat să văd la fete poftă de joc și pot spune că au avut multe momente în care jocul lor a fost așa cum cerem, cu luciditate pe atac și cu o apărare bună. Au apărut însă și acele momente de relaxare de care orice adversar profită. Una peste alta, am văzut progresul pe care mi-l doream dar și punctele slabe la care trebuie să lucrăm. Le felicit pe fete pentru ce au făcut bun și am încredere că împreună vom repara ce este de reparat în jocul nostru, până când încep jocurile oficiale și la noi. Trebuie să ducem nivelul jocului acolo unde știu sigur că această echipă poate fi”.

În prima partidă, pentru Corona au marcat: Gogîrlă 6, Bujor 6, Berbece 3, Munteanu 2, Smbatian 2, Ugran 1, Bitay 1, Terzic 1, Darie 1, Kicsi 1, în vreme ce în al doilea joc și-au trecut numele pe lista marcatoarelor Gogîrlă 6, Berbece 4, Olaru 3, Terzic 2, Lăcătuș 1, Bărăbaș 1, Bujor 1,  Darie 1, Smbatian 1.

Radio România Brașov FM