Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa ACS SR Brașov va relua pregătirile

Publicat: marți, 26 Ianuarie 2021 , ora 12.26
Sursa foto Facebook / ACS SR Brașov
Sursa foto Facebook / ACS SR Brașov

SR Brașov este ultima echipa brașoveană din Liga a treia de fotbal ce va relua pregătirile în acest an.

Elevii lui Liviu Nicolae vor avea la dispoziție chiar și așa aproximativ șase săptămâni până la reluarea campionatului timp în care să pregătească meciurile din retur.

ACS SR Brașov a încheiat prima parte a sezonului Ligii 3, Seria a 5-a, pe locul 3, la șase puncte de ocupanta locului secund, CS Blejoi și la 9 în spatele liderului, Corona Brașov.

Campionatul Ligii 3 se va relua în luna martie, iar în primul meci oficial din 2021, ACS SR Brașov va juca, în deplasare, cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă pregătită de brașoveanul Florin Stîngă.

De la relurea pregătirilor pe 1 februarie și până la startul returului, la jumătatea lui martie, galben-negrii vor juca și o serie de meciuri de pregătire. După ce vor întâlni KSE Tg. Secuiesc în primul joc amical, la finalul rimei săptămâni de pregătire, SR Brașov mai au meciuri amicale pregătite contra celor de la Cetate Râșnov, Ceahlăul, Olimpic Zărnești și FC Pucioasa.

Adrian Susanu