Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ania Caill va participa la Campionatele Mondiale de la Cortina d’Ampezzo

Publicat: miercuri, 27 Ianuarie 2021 , ora 18.11
Sursa foto Facebook / Ania Monica Caill
Sursa foto Facebook / Ania Monica Caill

Ania Caill va participa la Campionatele Mondiale de la Cortina d’Ampezzo! Anunțul a fost făcut de Ministerul Tineretului și Sportului printr-o postare în social media.

Practic cei de la MTS  au acționat ca un mediator între Federația Română de Schi Biatlon și reprezentanții sportivei după  ce secretarul federației,  Puiu Gașpar anunțase inițial că cea mai importantă schioare a României în prezent nu va participa la mondiale.

În urma intervenției MTS, Federația Română de Schi Biatlon a decis ca Ania Caill să fie inclusă în lotul care va reprezenta România la Alpin FIS Campionatul Mondial de Schi 2021 în perioada 8-21 februarie.

Weekendul trecut schioararea legitimată la Corona Brașov a terminat pe locul 39, cu timpul de 1:32.27, la doar 3.52 de secunde de câștigătoare, etapa de coborâre, de la Cupa Mondială,  competiție desfășurată în weekend în stațiunea elvețiană Crans Montana.

Adrian Susanu