Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început FIS Children Trophy. Pârtia Subteleferic, închisă și mâine

Publicat: miercuri, 17 Februarie 2021 , ora 19.12
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

90 de sportivi din 6 țări s-au reunit, în Poiana Brașov, pentru a 4-a ediție a FIS Children Trophy, care se derulează în perioada 17-18 februarie.

Astăzi au avut loc probele de slalom uriaș pentru fete și băieți, pentru cele două categorii U16 și U14.

Din cauza regulilor legate de pandemie, evenimentul nu este cu public, dar competiția este transmisă live, fiind primul concurs de schi alpin  din România care se transmite în direct.

“Evenimentul se desfășoară pe pârtia Subteleferic unde organizarea este foarte bună. Pârtia se prezintă în condiții excepționale și m-am bucurat foarte mult să văd că toți cei prezenți la această competiție sunt foarte fericiți și mulțumiți de condițiile pe care le oferă Poiana Brașov și municipiul Brașov”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu.

Sportivii sunt din România, Ucraina, Slovacia, Bulgaria, Ungaria și Grecia. Organizatorii evenimentului sunt: Asociația de turism Poiana Brașov, Primăria Brașov și Federația Română de Schi și Biatlon.

Pe durata competiției, pârtia Subteleferic este închisă traficului schiorilor.

Adina Chirvasă