Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Liga a 3-a revine pe stadioane

Publicat: joi, 11 Martie 2021 , ora 16.58
Sursa foto Facebook / C.S. Olimpic Cetate Rasnov
Sursa foto Facebook / C.S. Olimpic Cetate Rasnov

După o pauză de patru luni, fotbalul din Liga a 3-a revine pe stadioane, echipele brasovene luptând în seria a cincea atât pentru promovare, cât și pentru evitarea retrogradării.

După 10 runde, Corona Brașov este lider, cu 26 puncte, 3 peste ocupanta locului secund CS Blejoi. SR Brașov este pe locul 3 în serie  cu 17 puncte, în timp ce Olimpic Cetate Râșnov și ACS Kids Tâmpa sunt pe ultimele poziții, 9, respectiv 10, ambele cu câte 6 puncte.

În etapa a doua a returului Corona Brașov evoluează pe teren propriu contra celor de la  CS Blejoi, partidă ce practic aduce față în față primele două clasate.

SR Brașov va juca, în deplasare, cu AFC Odorheiu Secuiesc vineri, de la ora 15.00. Sâmbătă, de la ora 15.00, la Râșnov va avea loc derby-ul local dintre Olimpic Cetate și  Kids Tâmpa.

Adrian Susanu