Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Secția de fotbal seniori de la Corona, desființată. Primarul cere mâine votul consilierilor, într-o ședință de îndată

Publicat: joi, 11 Martie 2021 , ora 23.33
Sursa foto https://coronabrasov.ro/
Sursa foto https://coronabrasov.ro/
Secția de fotbal seniori de la Clubul Corona va fi desființată. Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, va propune consilierilor locali să voteze acest punct în ședința de îndată, convocată pentru vineri. 

Edilul susține că nu se pune problema dacă, ci când va fi desființată această secție: 

"Ceea ce voi propune Consiliului Local este desființarea, începând de acum, a clubului Corona - secția de fotbal seniori. Neavând susținerea suporterilor și fiind născut din orgolii politice, este normal să se oprească cât mai repede. Aceasta este opinia mea. Nu există o discuție dacă desființăm secția de fotbal seniori, ci singura discuție este când ar trebui să se întâmple acest lucru", a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Primarul spune că acest fapt va însemna și o economie importantă. 

"Secția de seniori are un buget solicitat în jur de 3 milioane de lei. Dacă desființăm echipa de seniori acum și nu la finalul campionatului - cum există o altă opțiune vehiculată în spațiul public - facem o economie suplimentară de peste 1 milion de lei, o economie suplimentară care nu se justifică să nu o facem de moment ce vorbim de un proiect fotbalistic care nu are viitor", a adăugat Allen Coliban.

Mai departe, municipalitatea spune că vrea să sprijine secțiile de juniori și copii.

Sursa foto https://coronabrasov.ro/ 

Adina Chirvasă