Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jucătoare de la Sporting Ghimbav, convocată la lotul național de cadete!

Publicat: vineri, 12 Martie 2021 , ora 16.53
Sursa foto: CS SportingGhimbav
Sursa foto: CS SportingGhimbav

Handbalul juvenil din Ghimbav este într-o creștere continuă!

Clubul Cs Sporting Ghimbav a primit o convocare din partea Federației Române de Handbal pentru jucătoarea Serban Anamaria.

Hanbalista trebuie să se prezinte în perioada 15-21 martie la Râmnicu Vâlcea unde va avea loc un stagiu centralizat de pregătire al lotului național de cadete (sportive născute în anii 2006 și 2007).

,,Este un moment de mândrie pentru club, părinți, oraș și copii. Ne bucurăm că munca noastră este recunoscută de oamenii de specialitate din lumea handbalului și ne dorim să fim sănătoși să putem realiza lucruri frumoase împreună. Convocarea vine să confirme munca asiduă prestată de copiii noștri, dar și trendul ascendent pe care se află toate echipele care activează la club. Născută în anul 2007 , Anamaria este o jucătoare talentată și cu potențial fiind remarcată de mulți antrenori și cunoscători de handbal", a declarat presedintele Clubului Sporting Ghimbav, Irimie Viorel.

Șerban Ana Maria a realizat cu echipa de handbal a clubului ghimbășan performanțe remarcabile dintre care amintim: medalie națională de bronz / 2019, medalie internațională de bronz /Cell Cup 2019, Mvp-ul turneului Cell-Cup 2019, MVP-ul etapei pe județ a Campionatului National de junioare 4 / 2019, cea mai buna jucatoare la etapa finala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar/ 2018 și MVP-ul turneului CUPA FINTRANS /2019.
Radio România Brașov FM