Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mircea Cucuianu, noul conducător al secției de handbal de la clubul Corona Brașov

Publicat: miercuri, 17 Martie 2021 , ora 19.17

Mircea Cucuianu este noul conducător al secției de handbal de la clubul Corona Brașov. Deși nu a fost prezentat oficial, acesta este deja la Brașov acolo unde va avea misiunea de a duce echipa de sub Tâmpa înapoi în Liga Națională.

Cucuianu, fost director sportiv la echipa de handbal feminin Universitatea Cluj va ocupa funcția vacantă după plecarea lui Marius Fetti.

Clubul brașovean a mai intrat încă odată în vizorul Federației Române de Handbal după ce plata restanțelor către Marius Novanc, fost antrenor secund al clubului în perioada scandalului de dopaj nu a fost înregistrată în timp util. Deși restanțele financiare au fost achitate către Novanc înainte de termenul limită de 16 martie, comisia a hotărât că pentru moment că echipa de handbal să nu mai poată transfera jucătoare pentru un an, până în momentul în care plata nu va fi înregistrată.

Adrian Susanu