Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Doi campioni mondiali la startul Raliului Brașovului

Publicat: vineri, 19 Martie 2021 , ora 12.16

A cincizecea ediție a Raliului Brașovului care va avea loc weekend-ul viitor vine cu o sumedenie de surprize. Raliul a fost redesenat și au apărut probe noi, dar nu lipsesc clasicele speciale Babrunca și Poiana Brașov. Zăpada s-ar putea să le dea ceva bătăi de cap piloților, dar spectatorii se vor bucura de zgomotul motoarelor turate și de spectacolul de pe probele speciale.

Cea de-a cincizecea ediție a Raliului Brașovului va beneficia de prezența la start a unuia dintre cei mai experimentați piloți activi din Campionatul Mondial de Raliuri. Participând până acum în peste 130 de raliuri, norvegianul Mads Østberg va concura în premieră la o etapă din România. Anul trecut, Østberg și-a adjudecat titlul în WRC-2, "liga secundă" a Campionatului Mondial de Raliuri, câștigând 4 din cele 5 etape în care a luat startul.

Mads Østberg, își va începe sezonul 2021 la Brașov, la volanul unui Citroen C3 Rally2 și avându-l în dreapta sa pe navigatorul Torstein Eriksen.

Etapa de la Brașov se anunță una de poveste ținând cont că la start se vor afla practic doi campioni mondiali: Simone Tempestini (campion Junior WRC în 2016) și Mads Østberg (campion WRC-2 în 2020).

Radio România Brașov FM