Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Junioarele Coronei – 3 victorii la turneele de sală ale Campionatului Național de handbal feminin

Publicat: marți, 6 Aprilie 2021 , ora 10.19

Junioarele Coronei s-au făcut remarcate la turneele de sală ale Campionatului Național de handbal feminin, la toate grupele de vârstă.


După ce săptămâna trecută echipa de junioare 1 a obținut rezultate foarte bune în faza tur a Grupei Valoare, în acest weekend, și echipa de junioare 2, antrenată de Dumitru Berbece a terminat neînvinsă competiția.


Trei victorii au reușit tinerele brasovence în turneu: 29-18 cu ACS Băile Herculane, 33-18 cu CSM Făgăraș și 26-25 cu AHCS Cîtu Timișoara, principala contracandidată pentru obținerea locului secund în grupă, care duce la Turneul Final.


Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, echipă pregătită de fosta jucătoare a Coronei, Carmen Cartaș este prima în clasament cu 30 de puncte urmată de Corona cu 25 de puncte și Cîtu Timișoara pe trei, cu 24,5 puncte.


Cele trei formații se vor „bate” în returul programat în 20-22 mai pentru cele două locuri care vor asigura calificarea la Turneul Final, unde cele mai bune 8 echipe din țară se vor lupta pentru medalii.

Adrian Susanu