Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Victorie a “Lupilor” contra celor de la Sport Club Miercurea Ciuc

Publicat: miercuri, 5 Mai 2021 , ora 9.29
Sursa foto Facebook / Brasov Wolves
Sursa foto Facebook / Brasov Wolves

Hocheiștii de la Corona Brașov au câștigat meciul patru al finalei Campionatului Național de Hochei după ce s-au impus în deplasare cu 3 la 0 contra celor de la Sport Club Miercurea Ciuc.


În urma acestui succes scorul general este 2 la 2 în finala campionatului iar meciul decisiv va avea loc joi seara la Brașov.


Aseară pe Vakar Lajos din Miercurea Ciuc brașovenii au deschis scorul în dublă superioritate prin Daniel Trancă. Ciucanii au controlat restul întâlnirii dar au avut în față un portar în zi de grație, Patric Polc reușind o seară perfectă. Desprinderea brașovenilor a venit în finalul meciului. Harghitenii si-au trimis pucul în propria poartă cand forțau egalarea, Tomas Klempa fiind creditat pentru reușită. Golul de 3 la 0 a fost reușit de Radim Valchar de asemenea în poartă goală, ciucanii având portarul scos.


Brașovenii împing astfel finala în meci decisiv după ce au fost conduși cu 2 la 0 la general și 3 la 0 în meciul 3.


Finala campionatului național se dispută după sistemul cel mai bun din cinci jocuri astfel că ultimul act al finalei are loc joi seara în Patinoarul Olimpic din Brașov.

Adrian Susanu