Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Olimpia CSU Brașov, înfrângere la Arad

Publicat: joi, 6 Mai 2021 , ora 9.10
Sursa foto Facebook / Olimpia CSU Brașov
Sursa foto Facebook / Olimpia CSU Brașov

În primul meci din finala mică a Ligii Naționale de baschet feminin Olimpia CSU Brașov a pierdut dramatic,după prelungiri, la Arad, cu echipa lovală FCC Baschet UAV cu 90-80.


După timpul regulamentar scorul a fost egal 78 la 78, arădencele câștigând clar repriza suplimentară cu 12 la 2. Ines Corda a avut 21 de puncte înscrise si 9 pase decisive pentru formația din Brașov, urmată de Biljana Pesovic cu 20 de puncte. Sara Dickey a terminat disputa de pe Mureș cu 17 puncte.


Joi, de la ora 18.00, va avea loc al doilea meci pentru medaliile de bronz, duelul urmând a fi tranșat după sistemul cel mai bun din trei partide. Un eventual cei trei se va juca la Brasov pe 9 mai.


În finala mare, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe conduce pe CS Municipal Satu Mare cu 1-0, după un 69-68 extrem de încins, în primul meci.

Adrian Susanu