Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campionii Coronei au planuri mari și în sezonul viitor

Publicat: luni, 10 Mai 2021 , ora 12.37

Echipa de hochei Corona Brașov a reușit un sezon istoric încununat de dubla campionat – cupă dar și cu prestație foarte bună în Erste Liga, acolo unde au pierdut finala după ce si-au adjudecat sezonul regulat.


Pentru “lupi” urmează un sezon și mai încărcat odată cu revenirea în Cupa Continentală. Conducerea clubului lucrează de ceva timp la lotul pentru sezonul viitor. După prestația din acest an căpitanul Roberto Gliga a declarat la Radio România Brașov FM că este pregătit pentru un nou sezon sub Tâmpa


Mă simt extraordinar. Pentru mine este prima dată când reușesc dubla. A fost pur și simplu cel mai bun sezon al clubului, acesta, și bineînțeles că eu sunt hotărât să rămân în Brașov și îmi doresc să continuăm la fel de bine cum am făcut-o în acest sezon”, a spus Roberto Gliga.


Cu mulți jucători aflați la final de contract conducerea brașovenilor dorește prelungirea contractelor cu majoritatea acestora.


Cam tuturor le expiră contractele după anul acesta, adică acum, după finalul ăsta de sezon. Nu am purtat încă discuții cu ei pentru că ei trebuiau să stea focusați pe play-off-uri și rămâne de văzut; dar eu vă garantez că vom avea o echipă cel puțin la fel de bună ca și anul acesta”, a spus Emilian Cernica, coordonatorul secției de hochei.



Principala țintă de piața stranierilor este aducerea unui centru de valoare pentru a completa nucleul actual al stranierilor care în mare proporție vor primi și ei oferte de prelungire.


De asemenea din sezonul viitor Albert Zagidulin va evolua ca autohton.


Parte din străinii care au jucat la Brașov, sezonul acesta, noi le vom face oferta să rămână, să continue. Rămâne de văzut. Acuma, avem în mare o echipă pusă pe hârtie - sigur vom aduce un centru autentic foarte bun. Probabil că o să trebuiască să ne căutăm prin buzunare, ca să zic așa, să găsim mai mulți bani pentru el, pentru că un centru bun trebuie plătit”, a adăugat Emilian Cernica.



În perioada 13-22 mai, 12 jucători și 5 oficiali ai Coronei Brașov vor face parte din delegația echipei naționale a României ce va evolua în cadrul unui puternic turneu în Slovenia în compania formațiilor similare din Austria, Franța, Polonia, Ucraina și Polonia.

Adrian Susanu