Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dinamo și-a deschis academie de fotbal la Brașov

Publicat: miercuri, 12 Mai 2021 , ora 12.18

Dinamo și-a deschis academie de fotbal la Brașov. În prezența cunoscutului fost jucător și manager al clubului bucureștean, Ionel Dănciulescu, câteva zeci de copii au ajuns la Centrul Dinamo Brașov, unde au jucat pe terenul special amenajat.


Pentru viitorul apropiat, sunt așteptați cât mai mulți copii la Dinamo Brașov, pentru a participa la antrenamente și instruire, sub conducerea unor antrenori brașoveni.


Despre acest lucru dar și despre cotizațiile percepute pentru instruirea la academia de fotbal, deschisă la centrul de pregătire Dinamo Brașov, ne-a oferit detalii Ionel Dănciulescu:


„Sperăm să avem cât mai mulți copii înscriși. Înscrierile vor fi de la U6 până la U14. Cotizația va fi mai mică decât la București, copiii vor primi din partea clubului un echipament de antrenament, două rânduri de echipament de joc și alte facilități. Important e ca cei mici să vină, să facă mișcare, să se integreze în colectivitate. O să încercăm să îi ajutăm pe toți și sperăm să vină cât mai multă lume la noi la academie”, a spus Ionel Dănciulescu.

Totodată, este preconizată amenajarea a încă două terenuri, în curtea centrului Dinamo Brașov, astfel încât academia de fotbal să prindă contur.


Dorin Dușa