Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sezon plin pentru SR Brașov

Publicat: vineri, 21 Mai 2021 , ora 12.15
Sursa foto: SR Brașov
Sursa foto: SR Brașov

SR Brașov a avut parte de un sezon plin la nivelul Ligii 3 cu jocuri în campionat, Cupa României și în barajul de promovare în liga a doua.


Singurul fotbalist care a evoluat în toate cele 18 partide din campionat a fost Cenk Firat, care a fost titular în 15 dispute, în trei intrând pe parcurs. Ceilalți doi căpitani, Horia Popa și Cristi Burlacu, se află și ei pe podium în ceea ce privește numărul de partide în care au jucat.


Horia Popa a fost cel mai folosit jucător din lot, bifând 17 meciuri ca titular, singurul în care a absentat, suspendat, fiind cel cu Sepsi Sf. Gheorghe, din turul campionatului. Totodată el a fost și cel mai bun marcator al echipei în acest sezon.


„A fost un sezon reușit. Toți cei care s-au implicat în acest proiect merită aprecieri. Doar neșansa a făcut ca noi să nu fim în finala barajului de promovare. Sunt mândru că fac parte din acest grup" a punctat Horia Popa.


Cristi Burlacu a bifat și el prezențe în 17 meciuri, 16 ca titular. A fost rezervă doar în meciul cu Odorheiu Secuiesc, intrând în repriza a doua și nu a jucat în partida din tur cu Sepsi, fiind suspendat.


Portarul Bogdan Căucă a fost titular în 16 partide din campionat, lipsind doar la cele două confruntări cu Kids Tâmpa.

Adrian Susanu