Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

ACS Kids Tâmpa - AFC Băbeni, primul meci cu spectatori de la debutul pandemiei de coronavirus

Publicat: vineri, 21 Mai 2021 , ora 15.37
Sursa foto pixabay.com
Sursa foto pixabay.com

Partida ACS Kids Tâmpa- AFC Băbeni, meciul returul din barajului pentru Liga 3, va fi primul meci în Brașov cu spectatori de la startul pandemiei de coronavirus.


Anunțul făcut de cei de Kids vine în contextul în care joi Federația Română de Fotbal a publicat noul protocol de desfășurare al meciurilor, cel care prevede revenirea fanilor pe stadioane.


Vor putea fi în tribune, respectând distanțarea de 1,5 metri persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.


Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.


Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.


În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere. Accesul se va face începând cu ora 16.45.


Organizatorii nu pot ocapa mai mult de 25 la sută din capacitatea arenei. Duelul dintre Kids Tâmpa și Băbeni este programat duminică, de la ora 17:30, pe stadionul ICIM.

Adrian Susanu