Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Adina Cîrciogel va concura pentru România în Turcia

Publicat: joi, 10 Iunie 2021 , ora 19.57
Sursa foto: Facebook / Adina Cîrciogel
Sursa foto: Facebook / Adina Cîrciogel

Adina Cîrciogel, sportivă legitimă la CS Țara Bârsei 2011 Brașov, a fost convocată să concureze pentru România la proba de 4 x 400m ștafetă mixt.


Anunțul a fost făcut de Federația Română de Atletism în vederea participării la Campionatul Balcanic de Ștafete pentru Seniori, competiție ce se va desfășura la Erzurum în Turcia, în perioada 11-12 iunie 2021.


„La acest concurs în Turcia o să avem și o cursă de 400 de m individual, pentru a încerca să îmi fac baremul pentru Campionatul European de Tineret. A fost un sentiment destul de plăcut să mă urc din nou pe prima treaptă a podiumului, de data aceasta la tineret. Săptămâna viitoare, după ce mă întorc din Turcia, o să zbor direct către Cluj, unde o să fie Campionatul European pe Echipe, iar peste două săptămâni o să plec în Serbia la Campionatul Balcanic și, dacă o să îmi îndeplinesc baremul acum în Turcia, o să plec în Estonia la începutul lunii iulie”, a spus Adina Elena Cîrciogel.


Nucu Jalea