Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

14 medalii și locul 3 pentru CSU Brașov, la Cupa României pentru probele de aer comprimat și glonț

Publicat: miercuri, 16 Iunie 2021 , ora 10.45
Sursa foto: Facebook / Cristina Balan
Sursa foto: Facebook / Cristina Balan

La Cupa României pentru probele de aer comprimat și glonț clubul CSU Brașov a obținut locul III în clasamentul pe cluburi dar și 14 medalii.


La seniori Ion Ștefan Rareș – două medalii de bronz la Pistol Standard și la Pistol aer comprimat și Iulia Jacotă - argint la Pistol aer comprimat. Edi Csomortani a cucerit bronz la Pistol Liber.


La Juniori 2, Mihai Iordache a câștigat aur la Pistol Liber, Pistol aer comprimat, Pistol Standard și, împreună cu Ana Costea, la Pistol Mixt 50m.


Costea Ana a luat aurul de la Mixt 50m și două medalii de argint la Pistol aer comprimat și Pistol Precizie 40f, obținute cu recorduri personale.


La Juniori 3, Culea Ana-Maria a cucerit aur la Pistol Precizie 40f și argint la Pistol aer comprimat chiar la prima participare în competiții iar Gorincu Eduard a luat și el aur la Pistol aer comprimat.

Adrian Susanu