Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un pas înainte spre înființarea noului FC Brașov

Publicat: joi, 17 Iunie 2021 , ora 13.03
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Judecătoria Brașov a admis cererea de modificare a actelor constitutive ale Asociației Clubul Sportiv Scotch Club care devine astfel Asociația Fotbal Club Brașov Steagul Renaște.


Este un din pașii autorităților locale care încearcă înființarea noului FC Brașov, sub denumirea inițială de FC Brașov Steagu Renaște.


În situatia în care nu se va face apel la această decizie, săptămâna viitoare vor fi depuse actele la minister pentru schimbarea Certificatului de Identitate Sportiv pe care va evolua noua entitate.


Autoritățile lucrează să elaboreze și noua structură organizatorică și a avut o serie de discuții în acest sens cu Ioan Ovidiu Sabău pentru postul de manager.


De asemenea au fost vehiculate și mai multe variante de antrenori precum Marius Maldărășanu sau Costel Ilie. Noua echipă a Brașovului se va construi pe lotul celor de la Corona Brașov, echipă promovată în liga a doua în această vară.

Adrian Susanu