Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Lupii” încep pregătirea "pe uscat". Clubul a anunțat și primele mutări ale sezonului

Publicat: joi, 17 Iunie 2021 , ora 15.53

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov vor începe pregătirea "pe uscat" pe 21 iunie, clubul anunțând și primele mutări din acest sezon.


De pregătirea fizică a campionilor se vor ocupa antrenorii Bogdan Stănescu, antrenor în cadrul secției de patinaj viteză și Zsolt Molnar, fostul jucător al Coronei în perioada 2013-2017, actualmente antrenor certificat de crossfit, precum și fizioterapeutul Adrian Vescan.


De la 1 iulie colectivului de antrenori li se va alătura și Hunor Strenk, noul antrenor secund al echipei brașovene.


Hunor Strenk se reîntoarce la Brașov după ce a mai deținut funcția de antrenor secund în sezonul 2017/2018. În ultimele trei sezoane a fost antrenor secund la echipa maghiară DVTK Jegesmedvék și la echipa națională U18 a Ungariei.


În ceea ce privesc "sosirile", sub Tâmpa au ajuns jucătorii Timur Rasulov venit de la Hockey Club Gheorgheni și Patrik Machala venit de la CSM Galați. Ambii au și cetățenie română.


La capitolul plecări, până în acest moment Corona s-a despărțit de jucătorii Cody Fowlie, Josh McFadden (ambii au semnat cu echipa maghiară FTC Telekom), Ede Mihaly - care s-a retras) și Daniel Trancă, jucător ce a semnat cu echipa Hockey Club Gheorgheni.

În acest moment lotul echipei Corona Brașov este format din următorii jucători:



Portari:


Patrick Polc
Zoltan Toke


Fundași:


Huba Bors
Pavlo Borisenko
Timur Rasulov
Tamas Gajdo
Andrei Haraga
Norbert Raduly

Atacanți:


Roberto Gliga
Radim Valchar
Albert Zagidullin
Molnar Zoltan
Zsombor Molnar
Patrick Machala
Gajdo Balasz
Andrei Vasile
Vasile Rareș
Zalan Szocs
Iulian Corneanu

Adrian Susanu