Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa de fotbal Corona Brașov a început pregătirile pentru liga a doua

Publicat: vineri, 18 Iunie 2021 , ora 10.40
Sursa foto: arhivă / Facebook
Sursa foto: arhivă / Facebook

Echipa de fotbal Corona Brașov a început pregătirile pentru liga a doua.


Jucătorii și staff-ul echipei ce a reușit promovarea în al doilea eșalon fotbalistic au reluat pregătirile în aceeași formulă.


Cu antrenorul Călin Moldovan încă sub contract jucătorii se pregătesc la Brașov și au programat un amical cu Dacia Mioveni pe data de 2 iulie.


Chiar dacă autoritățile au demarat procedurile pentru înscrierea în liga a doua a unei echipe brașovene sub titulatura FC Brașov Steagu Renaște exact pe scheletul celor de la Corona, jucătorii și antrenorii nu am primit nicio hârtie oficială pană acum în acest sens.


Muncicipalitatea a obținut în urmă cu câteva zile modificare a actelor constitutive ale Asociației Clubul Sportiv Scotch Club, care devine Asociația Fotbal Club Brașov Steagul Renaște. Mai mult Ioan Ovidiu Sabău a confirmat existența unor tratative cu municipalitatea brașoveană pentru a prelua echipa ce va activa în liga secundă din postura de manager-antrenor.

Adrian Susanu