Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Adina Cîrciogel, convocată în lotul României pentru Campionatele Europene de Atletism

Publicat: vineri, 18 Iunie 2021 , ora 10.51
Sursa foto: Facebook / Adina Cîrciogel
Sursa foto: Facebook / Adina Cîrciogel

Adina Cîrciogel, sportivă legitimată la CS Țara Bârsei 2011 a fost convocată în lotul României să concureze la proba de 4 x 400m ștafetă mix în cadrul Campionatelor Europene de Atletism pe echipe, Liga 1.


Competiția de la Cluj se desfășoară în perioada 19-20 iunie.


România va avea la dispoziție cel mai valoros lot de care dispunem la ora actuală. Cu 10 zile înainte ca lista calificaților pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo să se închidă -29 iunie, pe pista clujeană se vor întrece patru dintre tricolorii participanți la Olimpiadă: Daniela Stanciu, Florentina Iușco, Alin Firfirică și Rareș Toader.


Din lotul pentru Tokyo lipsesc trei sportivi din diferite motive: Alina Rotaru Kottmann - săritura în lungim, s-a accidentat la Campionatele Naționale și se află în Germania, iar Claudia Bobocea - 1.500 m se antrenează în Portugalia. Marius Cocioran - 50 km marș, este celălalt atlet român calificat la JO 2020, dar proba sa nu figurează în programul competiției de pe Cluj Arena.

Adrian Susanu