Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Start de pregătiri cu noutăți, la Corona

Publicat: joi, 8 Iulie 2021 , ora 15.28

Echipa de handbal Corona Brașov începe noul sezon în Divizia A cu trei noutăți în lot.


Sub comanda antrenorului Alin Bondar vor evolua din acest an Diana Diaconu, Gabriela Dumitrașcu și Bianca Voica.


Conducerea clubului negociază în continuare sosirea unui inter stânga dar aceasta va fi ultima mutare momentan în lot. În schimb fetele pregătite de Alin Bondar se pregătesc de o serie de meciuri de pregătire tari în această vară contra unor echipe din prima ligă.


Până la finalul pregătirilor Corona Brașov întâlnește HC Zalău, de două ori, CS Minaur Baia Mare, Măgura Cisnădie și Gloria Buzău.


Noul sezon din Divizia A începe pe 11 septembrie, iar Federația Română de Handbal va stabili formatul la începutul lui august după ce se va cunoaște numărul exact de echipe ce se vor înscrie în competiție.


Între timp Corona Brașov trimite 4 jucătoare la lotul național Under 19 ce evoluează în această perioadă la Campionatul European de la Cejle (țelie). Raissa Marin, Sarah Darie și Raluca Rădoi, campioane naționale de junioare 1 în această vară pentru Corona Brașov dar și nou sosita Gabriela Dumitrașcu.


În lotul prezent în Slovenia la turneul final și pregătit de Horațiu Pașca se află și brașoveanca Rebeca Necula, jucătoarea celor de la CSM Slatina.

Adrian Susanu