Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultate bune pentru patinatorii Coronei la Campionatul Național Probe și Poliatlon Patinaj viteză role

Publicat: marți, 13 Iulie 2021 , ora 10.49
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov - Patinaj Viteză
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov - Patinaj Viteză
Sportivii secției de patinaj de la Corona Brașov au înregistrat rezultate excelente la Campionatul Național Probe și Poliatlon Patinaj viteză role Seniori și Juniori A și B, desfășurat la Cluj-Napoca.


La seniori Cosmin Nedelea a ocupat locul 1 în probele de 500 m, 1.000 m, 1.500 m și 3.000 m, obținând 4 medalii de aur pentru Corona Brașov. Sportivul Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov a ocupat locul 1 în clasamentul general.


Mihaela Hogaș, cea mai cunoscută patinatoare a Coronei Brașov, a obținut locul 1 în probele de 500 m și de 1.000 m și s-a clasat pe locul secund în proba de 1.500 m.


În aceeași perioadă cu întrecerea dedicată seniorilor și juniorilor A și B, a avut loc Campionatul Național de Sprint juniori C, D, E și F, la care micii sportivi ai clubului Corona Brașov au obținut, la rândul lor, rezultate foarte bune.

Adrian Susanu