Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noul FC Brașov a pornit la drum, oficial. Ioan Mărginean ocupă funcția de președinte, iar Ilie Stan este antrenorul echipei

Publicat: marți, 20 Iulie 2021 , ora 13.34
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Noul FC Brașov a pornit oficial la drum cu Ioan Mărginean în funcția de președinte.


Fostul conducător de la Gaz Metan Mediaș a fost prezentat de primarul Allen Coliban și consilierul local Sebastian Bădulescu.


Noul club FC Brașov Steagul Renaște a fost inclus cu această titulatură de Federația Română de Fotbal în noul sezon al Ligii a doua odată cu țintarul pentru acest an.

Ilie Stan este antrenorul echipei de trei săptămâni, deja, dar acum, odată cu numirea unui președinte, poate semna și contractul cu noua entitate. Club de drept privat care își va schimba structura în viitor odată cu intrarea reprezentantilor și altor structuri din Brașov cum sunt suporterii sau mediul privat.


Municipalitatea va asigura prima parte a finanțarii noului club odată cu rectificarea bugetară de marți, cu un proiect supus votului în Consiliul Local cu suma de 1000000 lei. Bugetul total dorit de conducătorii clubului pentru acest sezon este de 1500000 euro.


Obiectivul dorit de primarul Allen Coliban pentru primul sezon este intrarea în play-off, adică în primele 6 echipe după disputarea primelor 19 etape.

Adrian Susanu